Lediga jobb

ledigajobb

Det går bra för Lundbergs Rörtjänst. Att  våra kunder återkommer gång efter gång gör oss extra glada och stolta. Det är ett kvitto på att vi gör jobb som folk blir nöjda med. Vi är också stolta över våra medarbetare; Duktiga, ansvarstagande rörmokare som tillsammans bildar ett härligt gäng.

Nu söker vi ännu en rörmokare som vill växa vidare på en arbetsplats där du får chansen att utvecklas och ta eget ansvar. Om du är ung eller bara ung i sinnet spelar mindre roll, men du bör vara certifierad (ha godkänt branschprov). Gillar du dessutom hockey, skoter, fiske och annat som hör till ett aktivt friluftsliv kommer du att trivas här.

Intresserad? Skicka ett mail till roger@lrt.se med ett kort personligt brev och ditt CV så kanske vi träffas över en kopp kaffe…

 

SparaSpara

Välkommen till Lundbergs rörtjänst !

gruppbildVälkommen din egen rörmokare. Vi hjälper dig med allt inom vatten, värme och energi. Det blir också enklare och tryggare eftersom vi ska erbjuda dig både produkter och tjänster. Fr. v Daniel, Sabir, Roger, Helena, Martin, Marcus, Nils och Jonatan.